A 2022-2023-as tanévben kialakított zöldséges, virágos magaságyások nagy sikerén látva iskolánk az idei évre is tartogat meglepetés!
Öko munkaközösség sikeres pályázatot nyújtott be a Bio-Fung Kft.-hez. Az “IskolaGomba” program keretein belül intézmènyünk egy fehér és egy barna csiperkegomba termesztése alkalmas zsákot nyert. 🍄
Az elkövetkező időszakban a gyerekek feladata lesz a gombákról való gondoskodás.
Az IskolaGomba program célja, hogy a tanulók elméletben és gyakorlatban is megismerjék a gombák világát és megértsék, hogy a gomba milyen különleges élőlény és egyben egy nagyon finom élelmiszer is.
A fotók magukért beszélnek! 5 nap telt el a két kép között!
Köszönet a Bio-Fungi Kft.-nek, hogy csatlakozhatunk ehhez a rendkívüli kezdeményezéshez!

Az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” projekt alapján hordozható eszközök kerültek, illetve kerülnek kiosztásra iskolánkban. A tájékoztatók itt megtekinthetőek:

Iskolánk nyert a PPG Trilak „Tegyünk együtt a színesebb jövőért!” elnevezésű pályázatán! A festékek már meg is érkeztek hozzánk! Köszönjük!

A Zöld Követ Egyesület támogatásával iskolánk udvarán ágyásokat és udvari tantermet alakítottunk ki.

2023 márciusában intézményünk sikeresen pályázott a LEGO Alapítvány támogatásával megvalósuló,
a Káva Kulturális Műhely által létrehozott színházi projektre. Több intézmény közül esett a választás
a mi iskolánkra, amiért nagyon hálásak vagyunk.
A térítésmentes programsorozat tartalmazott hét színházi nevelési és drámapedagógiai előadást,
komplex drámaórát, tréninget különböző évfolyamú diákok és pedagógusok számára. A programok
2023 áprilisában és májusában valósultak meg.

Pénziránytű Iskolahálózat

Iskolánk csatlakozott a Pénziránytű Iskolahálózatba, amely keretében a 100 első csatlakozó általános iskola jogosulttá vált 100.000 forintos támogatásra.
Köszönjük!

Érzékenyítő társasjátékot nyert iskolánk az Egy sima egy fordított – Egyesület az inklúzióért pályázatán
Az Egy Sima egy Fordított- Egyesület az Inklúzióért csapatának hivatása az inkluzív – azaz elfogadó – szemlélet terjesztése. Céljuk, hogy minél több emberrel megismertessék és elfogadtassák, hogy mindenkinek vannak jobb és kevésbé jó képességei, mindannyian egyediek vagyunk, és éppen ezért fontos részei a nagy egésznek.
Az Egyesület a LEGO Alapítvány és LEGO Csoport támogatásával létrehozott egy Érzékenyítő Társasjátékot, amely lehetőséget ad az 1-4. évfolyam számára, hogy a gyerekek iskolai keretek között játékos módon, kiscsoportos foglalkozások keretében tanulhassanak a fogyatékosságokról és megismerhessék az inkluzív, befogadó szemléletet.

CETELEM pályázat

A 6.a osztályos gyermekek a Cetelem pályázata segítségével 200.000 Ft-ot nyertek az Iskolánk számára, melyet a digitális oktatáshoz kapcsolódó eszközre, szolgáltatásra fordíthatunk!

 

A TÁMOP 3.1.4. B-13/1-2013-0001 számú

„Köznevelés az iskolában projekt

támogatta a  szervezett közösségi programokat

TALENTUM projekt

NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM A matematikai, a természettudományos, a technikai, digitális, valamint a szakmatanuláshoz szükséges kompetenciák erősítése a köznevelési intézményekben. NTP- MTTD-16